Informasjon

EDK bruker Facebook, SMS, samt klubbens hjemmeside for å dele informasjon om vår aktivitet.

Facebook : Vi har to grupper på Facebook, den første er en åpen gruppe som brukes for å markedsføre klubben, den andre er en lukket medlemsgruppe som kun medlemmer av EDK har tilgang til.

Den åpne gruppen heter Eidsvoll Dykkeklubb, og er ment som en statisk side som presenterer vår virksomhet og tilstedeværelse. Denne gruppen skal ikke brukes til annet enn det, samt å komme i kontakt med nye medlemmer som enda ikke har fått tilgang til vår interne medlemsgruppe. Den andre Facebook gruppen heter Medlemsgruppe Eidsvoll Dykkeklubb, og denne er ment å være en levende side hvor vi aktivt sender ut informasjon til våre medlemmer om vår aktivitet. Det er herfra det opprettes arrangementer og dels informasjon om turer og andre aktiviteter. Denne siden skal ikke brukes som arkiv for statisk informasjon og dokumenter, til dette brukes klubbens hjemmeside.

SMS : Klubben har også et eget system for å sende ut SMS til alle klubbens medlemmer. Dette systemet heter “Link”, og brukes når det haster med å nå ut til alle medlemmer på kort tid.

Hjemmeside : EDK har også en egen hjemmeside. Her skal man lett finne terminlister, treningstider, bildearkiv samt statistiske dokumenter som årsmøte papirer, internkontroll og lignende. Denne siden er bygget opp slik at man vil se deler av innholdet uten å logge inn, og mer informasjon dersom man logger inn med bruker og passord. Det er også mulig å ta imot “push-varsler” fra denne siden for de som ønsker det. Dette vil benyttes når det legges ut ny informasjon på “oppslagstavlen” vår, slik at de som abonnerer på dette mottar et varsel på sin mobil, nettbrett eller PC. Les videre dersom du ønsker å sette opp din telefon, nettbrett eller PC til å ta i mot push varsler.

Dersom du ønsker motta push-varsel på en IPhone eller en IPad må du først følge denne veiledningen før du går videre. Har du derimot en mobiltelefon eller et nettbrett som kjører på Android, eller at du skal sette opp push-varsel på en PC eller Mac, så kan du hoppe over veiledningen over og gå videre.

Ta opp en nettleser og gå til www.eidsvoll-dk.no. Dersom du har en IPhone eller IPad og har fulgt fremgangsmåten over klikker du deg inn på det nye ikonet du har fått på hjem skjermen din. Når du får opp hjemmesiden vår ser du etter ikonet med en rød bjelle på, med dette ikonet kan nå enkelt skru av og på varslinger fra EDK.